تقویت هوش مالی کودک که به معنای بالا بردن درک سواد مالی است؛ مانند یادگیری یک زبان جدید اکتسابی بوده و برای تضمین آینده کودکان حیاتی است.
هرچند ما والدین دوست نداریم دنیای کودکانه فرزندمان با درک مسائل مالی و به خصوص درک مفهوم دارایی و نداری، خراب شود؛ اما برای اینکه فرزندمان در آینده تبدیل به بزرگسالی موفق و مسئول شود نیاز به آموزش مهارتهای پایه را دارد. هوش مالی یکی از مهارتهای پایهای است که کودک باید از سالهای اولیه زندگی بیاموزد تا در بزرگسالی کنترل خوبی بر منابع مالی خود داشته باشد.
اکثر ما به یاد داریم که اولین حقوق خود را به چه شکل خرج کردهایم؛ و بیشترمان از روشی که در جوانی برای مدیریت منابع مالیمان اتخاذ کرده بودیم، راضی نیستیم. برای اینکه این اتفاق برای فرزندمان تکرار نشود؛ باید امروز هوش مال او را با روشهای مناسب و به دور از وارد کردن استرس به او، تقویت کنیم.
دنیایی که ما در آن زندگی میکنیم بر اساس سیستمی از پول عمل میکند که باید به طور ماهرانهای به کودکان در سراسر کشور آموزش داده شود. فقدان هوش مالی در کودکان اغلب منجر به تصمیمگیریهای مالی ضعیف، هزینههای بیش از حد و ایجاد مقادیر زیادی بدهی در آینده میشود؛ بنابراین مهم است که کودکان تا حدودی بر سرنوشت مالی خود کنترل داشته باشند، همانطور که یاد میگیرند بر رفتار خود کنترل داشته باشند.
هدف از آموزش هوش مالی برای بچهها این است که سواد مالی خود را زودتر بهبود بخشند، به طوری که در
آینده خود را به عنوان بزرگسالان عاقلی که قادر به مراقبت مالی از خود و دیگران بدون ایجاد بدهی هستند؛ قبول داشته باشد.
آموزش سواد مالی یا درک اصول مدیریت داراییها، مانند پسانداز، سرمایهگذاری، وام مسکن، نرخ بهره و برنامهریزی مالی برای بهبود استاندارد زندگی افراد و کاهش نابرابری ضروری است. ازآنجاکه کودکان آینده جهان هستند؛ باید این سواد مالی را برای تضمین آینده به آنها آموزش دهیم. تقویت هوش مالی به کودکان به آنها کمک میکند تا با افزایش سن، امور مالی خود را مدیریت کنند.
تقویت هوش مالی کودک به گسترش مهارتهای زیر در او منجر میشود:
در راستای آموزش سواد مالی به کودکان بهتر است:
با اینکه روشهای بیان شده در تقویت هوش مالی کودک مؤثرند؛ اما بهترین روش آموزش سواد مالی و افزایش هوش مالی کودکان، بازی است.
بازیهای زیر برای تقویت هوش مالی کودک توصیه میشوند:
نمایش دادن همه 15 نتیجه